Wednesday, December 18, 2013

Bagaimana Menjadi Ahli Shaklee?


Kami mengalu-alukan anda menjadi sebahagian ahli keluarga kami di nurul0306.blogspot.com Bersama-sama kita menjana pendapatan secara part time/full time seperti saya. Dengan Shaklee, anda adalah CEO perniagaan anda!


Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee? 

Anda boleh mendaftar dengan bayaran sebanyak RM65 dan bayaran pos RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk Sabah / Sarawak, atau membuat pembelian sebanyak 200uv iaitu dalam lingkungan RM680 untuk mendapat keahlian PERCUMA. Anda hanya perlu menghubungi saya & saya akan uruskan pendaftaran atau datang sendiri ke branch terdekat dengan menggunakan ID saya sebagai sponsor/upline. 


Apa kelebihan menjadi ahli?

* boleh membeli produk dengan harga ahli & mengumpul point dalam bentuk uv.

* jika rajin berkongsi kebaikan vitamin Shaklee, boleh meningkatkan uv tanpa ada downline.

* jika mencapai minimum 150uv (lebih kurang belian RM450 sebulan) boleh menukarkan uv kepada cash (lebih kurang RM22.50. Siapa nak bagi kita RM22.50 tu kan?).

* jika berminat untuk serius berbisness, ada kelas khas disediakan. Juga blog dan group exclusive kumpulan Euphoria Shaklee di FB dan group KJ di whatsapp.

* Shaklee menawarkan 3C iaitu Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local & international / Umrah yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee jika cukup syarat.


Apa kelebihan mendaftar dengan nurul0306.blogspot.com?

Sekiranya anda serius berbisness Shaklee, anda akan dimasukkan ke dalam group exclusive tutorial kami untuk mendalami ilmu perniagaan, produk & konsultasi kepada pelanggan.

Kami menawarkan training & guidance berterusan kepada anda, tidak kira di mana anda berada di seluruh Malaysia. Tidak perlu menghadiri kursus setiap minggu, tidak perlu meninggalkan anak kecil untuk maju dalam bisness Shaklee. Semuanya di hujung jari anda.

Dengan ilmu, disiplin dan kerajinan, kami pasti anda juga boleh berjaya seperti yang lain. Insha Allah.

Hanya kita yang boleh mengubah nasib diri &keluarga kita. Insha Allah...


Berminat? Boleh hubungi Nurul :

Call/sms/whatsapp : 017-201 5547
Email : nurul0306@yahoo.com
Blog : nurul0306.blogspot.comNo comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...