Tuesday, January 6, 2009

anta dikwan ke plkn


ari jumaat tu aku amik cuti....yelah penat balik dr cameron n settlekan yuran ayid nk masuk uitm...dia dpt kat melaka...smbg degree in finance....penat sungguh sbbb last2 minute bru nk wat...bank lak tutup kul 4...fuh..penat sungguh....esok nye tu anta dikwan ke plkn kuala kubu baru...nasib dpt dekat...yelah...dia jer the one n only mustaffa's yg terpilih....ayid n gee dulu tak kena pun...kitorg konvoi 2 keta anta dia ke kajang...pastu ikut bas ku sane....yelah sbb xtau tempat dia...pasni nk g tgk dia dah tau tempat dah...


tempat dia pun cantik...oklah...pelatih dia pun ok...ramai gak parents yg anta anak dorg smpi kat kem tu...pasni leh melawat tiap2 mgu...dekat je kan...nasib longgar skit thn nih...sbb slalunyer sebulan 2 kali jer leh melawat...skrg tiap2 mgu leh jengok dia...
rindu kat dikwan...hero2 xde kat umah...tggl ayah jer...pasni dia balik raya cine ni kite enjoy yer!!!harap2 sumenye ok kat situ..muah dikwan!!!

1 comment:

yun said...

rindu kat dikwan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...