Wednesday, February 11, 2009

sha la la la la...

last few weeks my luvly brother, dikwan cuti CNY from 24 jan to 31 jan.so, kakak2 dia plan activity...mula2 plan nk g bukit cerakah but dia asik bz kuar jumpe kawan2 direct 3 days at klcc plus kawan plkn dia from sabah stay kat umah...so, bz memanjang...but the one activity that we, 5 siblings cannot resist...KARAOKE....stil berjln as planned...hehehheee....so, ari selasa 27 jan tu kitorg pun berkarok...kitorg mmg slalu karok nih....asalkan ayid balik from melaka jer kitorg pun book red box..ehehehee....mak pun dah malas nk layan anak2 dia nih..hehheee....layann...



3 comments:

MiSzEniGmA said...

korang xnak try acara bekumpulan msk one in a million ke yun??wink3

yun said...

amboi...dahsyat tuh..nanti kang glamor plak..hikhikhik..dear, nanti kite karok same plak nak?

gee said...

wahahahaha!
karok..
mesti jalan..
seperti biase!
acara waajibbb..
tetiap taun..
dgn sume gler mic..ya ampun..!
punyalah gamat!
x kira..
ni acara wajib..
yang mesti..
kena ada!
kuikuikui..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...