Friday, January 14, 2011

my little boy will turning 5m!!!

this coming monday (17/1/2011) my cute little boy will turning 5m....sgt2 seronok tgk dia membesar...mcm2 ragam...tp sgttttla senang jg dia...xbyk ragam....tido mlm sgttt lame ok....baik dia xkaco momma dia....kdg2 momma dia yg kejut bg nenen sbb lame sgt dia tido...my boy akan bgn time subuh dlm kul 5.30 gitu...tp lepas bg nenen akan tido....n momma akan bg nenen skali lg before g work!!!tido lak kul 10 mlm...tu yg selalunye momma dia kejut around 3 or 4am bg nenen...lgpun tu time momma pam susu buat bekal my son....senang momma dia nk siap2 g work kan??

5m ni anak momma dah pandai:

1.angkat2 kaki bile baring...
2.main2 air liur..aish...basah baju!!!
3.dah berpusing 360darjah..nasib time tido behave....still boleh tido atas katil lg...*wink*
4.dah pandai nk org pegang....kalo xder org pegang merengek2 suh org amik....
5.dah pandai tgk org...kalo dia sengsorg depan tv n perasan xder org kat keliling dia mulaah merengek...bile ader org dtg tgk dia terus jer senyum...aishh..ini budak sgt pandai yer....geget bru tau...
6.kalo prg pegang n dirikan dia dah pandai lonjak2 plak...aqeef..kalo momma yg pegang xper lah nk layan awak...tp kalo nenek n atok...sian dorg penat....jgn wat camtu selalu kt dorg nak...hehheee...
7.my son asik mengereng jer...kdg2 jer meniarap....sgt malas ok...nk suh org pegang jer...agaknye sbb kecik2 dulu xmo org pegang, dia asik baring jer...so, skrg mau balas dendam ek?...belajar meniarap lah nak!!!
8.kuat senyum....nampak jer org senyum...xtakut org dak nih...:)
9.dah pandai membebel...kdg2 bebel sorg2...agaknye dia tgk momma n aunties dia plus nenek dia pok pek jer...so dia pun dah pandai bebel...smpi atok kate dah la tuh...awak tu jantan..jgn kuat bebel..hehhee...peace atok!!!
10.kalo momma, aunties n nenek dia berborak...dia pun toleh same...senyum2 jer tgk org ckp...sampaikan nenen pun boleh pusing tgk org berckp...comel ok...hehehee

dah xingt pe lg....update time keje nih...nanti2 sambung balik..huhuhuuu...meh tgk aqeef mase 4bulan 3mgu..comel kan...anak momma dah pandai posing bile org amik gamba...ish..kecik2 dah pandai tgk kamera n handphone...

4 comments:

Aziha said...

da besor anak ko yun..:), momma die pun ikut besor jugek ker ?:)

yun said...

a'ah la bie...aku membesar same ngn anak aku...perut gelebeh ok!!!sedih tau..nk pki bj pun kena pilih2...hohohooo!!!

Honeysour said...

hai yun.. salam kenal...

comeynye aqeef...

tetiba teringin nak anak kecik lagi..upsss...

yun said...

salam kenal..ohh...boleh jer nak anak kecik lg tu...dptlah dani adik...*wink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...