Friday, February 15, 2013

lama tak update kannn???


hahhhaaaa...ader ke org kesah?..kuikuikuiii...lame sungguh xupdate blog...nak kate bz....tak de la pun....malas jer yg melanda....balik keje jer pas settlekan aqeef baring2....kadang2 mintak tolong kat papa dia settlekan aqeef bg mkn sume....sgt2 malas...eh, apakah?...hahahahaaa....

dah 2 bulan pun thn 2013 nih....mmg bz sket pun thn nih.....sbb?....ayid nk kawen bulan 3 nih....sebuk cr paper bag door gift, buat door gift, cr brg nk buat bunga telur sume....tuan bdn relax jer...sume dia serah bulat2 kat mak..kitorg la yg fikirkan nk bg ape...dia just siapkan brg2 hantaran jer.....smpikan katering, PA sistem sume dia xcari ape pun....dia cuci tangan jer....kek pun org yg tolong ingtkan....pastu dia jawab 'ko carilah'...biasalah org lelaki kan....cuba kalo pompuan....confirm da mcm2 kat kepala otak dia plan memacam..mcm si gee tu lar...dia dah plan mcm2 dah....pas abis kenduri ayid ni nanti siaplah kakak2 dia nih melayan mcm2 kerenah pompuan bongsu tuh....huhuuu....
so, maknenyer thn ni masing2 mmg nk pakai duit tuk kenduri...ayid bulan 3 gee ujung thn....so, nk ajak2 plan memana ngn gee payah skit...sbb dia tgh saving...huhuuu....tp ade gak la family vacation aritu....g fraser hills....bulan 3 ni kenduri....nk kena stay pahang satu mlm.....bulan 4 xder pape...sbb nk simpan duit tuk bulan 5....yeay!!!

bulan 6 bulan anniversary...lg la wehuuu.....bulan 7 da xleh g memana dah...kena wat preparation...lalalalaaaa.......bulan 8,9,10 duk umah pulak...lg double seronok....pastu preparation tuk wedding gee pulak.....uish, da penuh plan tuk thn nih....
ok, mase cuti CNY aritu xgi memana pun....ahad konon2 nya nk wat shoot tuk ayid...amik gamba tuk guestbook tp tuan punya badan kate lambat lg...so, kakak2 dia yg excited ni tetap shoot......


isnin lak balik melaka kejap anta kad kawin ayid....balik hari pun......selasa lak gi bawak aqeef jln2 ke aquaria...(smart kan anak ai)...hehehehee


2 comments:

Falsya said...

kate pun lelaki..mmg serahkan semua kat kaum wanita utk pikir...hehehe..

yun said...

kan falsya....senang keje dorg...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...