Saturday, July 4, 2015

Kenali Jenama Kasut New Balance
Selain jenama kasut terkenal seperti Nike dan Adidas, New Balance juga merupakan jenama kasut yang cukup digemari ramai dan semakin diterima di Malaysia. Jenama yang berasal dari Amerika ini telah diasaskan sejak tahun 1970-an dan berkembang sehingga hari ini untuk menjadi peneraju jenama kasut sukan di dunia. Apa yang amat ditekankan oleh New Balance, setiap kasut yang ditawarkan haruslah dihasilkan dengan saiz dan kelebaran yang optimum untuk memastikan pemakaian yang selesa. 

Oleh yang demikian, untuk memastikan pembeli merasai pengalaman pemakaian yang terbaik, New Balance sentiasa menambah baik kaedah pembuatan dengan sistem teknologi yang maju. Hari ini, kasut sukan New Balance boleh anda temui serata dunia terutama sekali di kota-kota besar.


Selain digunakan untuk melakukan aktiviti sukan, New Balance juga merupakan pilihan ideal untuk pemakaian kasual anda di hujung minggu.Sekarang ini New Balance tidak hanya mengeluarkan design kasut untuk bersukan semata-mata. New Balance telah mengeluarkan banyak design yang boleh di dapati di pasaran samada untuk aktiviti kasual atau travel. Yang penting, ianya memberikan keselesaan yang optimum kepada si pemakai. Lihat saja contoh pemakaian di atas. Walaupun memakai kasut New Balance, penampilan feminin masih lagi terserlah!

Selain itu, kaki-kaki travel juga berpendapat, pemakaian kasut New Balance melancarkan perjalanan mereka!


Dan yang paling penting sekali, kasut ini juga sesuai dipakai oleh lelaki mahupun wanita. Padankan bersama jeans, shorts and even skirts, you good to go! Jika ingin menyentuh mengenai harga pula, untuk kasut sehebat ini, harga yang ditawarkan adalah cukup berpatutan dan berbaloi untuk anda miliki. Macam mana saya tahu? Sebab saya pun ada sepasang kasut ini dan masih lagi berkeadaan baik sampai sekarang! Berbaloi bukan?


Untuk mendapatkan kasut New Balance, tak susah pun. Hanya layari Zalora dan pilihlah design yang diminati. Sekarang ini ada diskaun sehingga 50% untuk kasut yang terpilih. Wow!! 

Selain kasut New Balance terdapat juga pelbagai keperluan untuk wanita dan lelaki. Pilih saja mana yang berkenan di hati. Semuanya di hujung jari saja!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...